Alla inlägg den 25 augusti 2009

Av Jessica - 25 augusti 2009 21:23

Skolan började igår. Kul att träffa alla igen! Vi fick dock en nedlåtande och otrevlig konfrontation med Handelshögskolans fiiiiina elever. Inte ett dugg trevliga alls. Så förnääääma och fiiiina så. Självaste kommunalrådet besökte dem och de sörplade mousserande vin (och struntade i att plocka undan plastglasen så de flög omkring, samt spydde ner toaletterna, jo, PYTTS så fiiiina de är!) En sak de INTE tänkt på och det är att det är VI som ska ta hand om DERAS barn i framtiden! HA!

Jag hade en lång dag med ös i. Hämtade Bille (glad) från dagis, hem och fixade middag, O kom och åt (hanskulle passa Bille medan jag var på möte samt besök på Täby Närsjukhus) och jag stack på styrelsemöte i en kvart. Sen var det (minst sagt) gasen i botten till Täby. Hann med 2 minuter tillgodo. Specialistöronläkare, 300 kr (tur jag har högkostnadskort några dagar till...) som konstaterade eksem i hörselgången, fast egentligen är det en typ av svamp (som han sa). Fick även konstaterat att jag biter ihoip tänderna och käklederna gör så det känns som lock för öronen. Utskrivet droppar som kvickt skulle lösa problemet. (Har dock inte hunnit hämta ut dem än) Dyka går alldeles utmärkt, men måste torka ordentligt inuti öronen...Hem igen. O var rödögd när han kom ut från Billes rum. Men inte sov barnet inte...Hade en övertrött unge som vägrade sova. Vi sov jättedåligt hela natten. Jag vaknade varannan timme, var genomsvettig och till och med drömde att jag tog en insomningstablett för att somna ordentligt. Klockan SJU spelade Dotterns (min) mobil på absolut högsta volym och det gick inte att stänga av skiten heller! Sen låg jag i dvala till kvart i åtta, fixade oss klara och drog till dagis respektive skolan. Idag hade vi föreläsning om växter och hur man gör ett herbarium. (DET ni, Handelshögskolans smarta elever, DET vet ni INTE vad det är!!!)

Sen var det exkursion. Vi artbestämde växter och det var superkul, till och med i en "vanlig" gräsmatta kan man hitta MASSOR av arter. Vi hittade en liten paddaunge där också. Superfin! SÖT! Vi slutade efter lite fika i det vackra vädret. UNDERBART med sol och värme! Jag tror den här kursen kommer bli superkul! Jag hoppas jag lyckas göra bra resultat också, mest för min egen del, det är roligt om man klarar av utmaningar liksom. Varje delbetyg har ju ingen betydelse i det stora hela, det är ingen som kommer efterfråga dem då jag söker jobb (hoppas jag).

Vi slutade lite tidigare än jag trott, och hann hem och laga middagen färdig samt plocka i och ur diskmaskinen OCH pricka av inbetalningar. Sen järnet och hämtade Bustrollet. Vi plockade (på sonens begäran) blåbär och lingon innan vi gick in. Efter maten blev det bad i baljan. Sedan letade jag efter lite av mina Dunnis-kläder i rätt storlek (min moster ska köpa till en bebis) och jag tyckte det var ovanligt tyst. Jahapp. Bille hade rymt. Igen. Ut och ropade. Fick svar av Tina i min styrelse. "Här är han! Jag har lockat med honom hemåt igen, han var nästan nere vid dagiset!" svarade hon. Och där kom han. I blöja, sandaler och en T-shirt. PUH! Sedan jag fått in honom igen och bett stora sonen att förbereda sej för läggning har jag hunnit torka vatten över hela badrummet (som Bille öst ut med en plastmugg) dammsugit chips som samme unge smulat ut och kastat över hela vardagsrummet, ring upp min dotter som struntade i att komma hem till middagen OCH betalat några räkningar. NU ÄR JAG SLUT! Ska jobba imorgon. Måste få sova i natt. Måste även ordna städhjälp, detta håller inte. Jag får panik i denna röra och jag hinner bara inte med!!! JAg har typ tre heltidsarbeten känns det som, och sedan hinna tvätten, städa det grövre (lister, skåp, under och bakom möbler mm) det går INTE. En gång i månaden ska jag försöka få ihop pengar till städhjälp. ÅH så UNDERBART det skulle vara!

Nu ska vi jaga ut en Harkrank med håv (tjoho) och sedan sova. Jag ser fram emot denna kurs i skolan nu, jag älskar verkligen naturen!!!

Sov gott!

Lev väl.

Presentation


Välkommen! Är en energisk 3-barnsmamma, med tre nackoperationer i bagaget... Lever ett hyfsat bra liv,trots smärtor. Tränar genom stavgång med bungypumpstavar. Ridning är min stora passion, trots allergi. Rider på ryska basjkirer

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Om det vore val idag, vilket parti skulle du rösta på då???
 Feministisk initiativ
 Vänstern
 Moderaterna
 Centern
 Sossarna
 Piratpartiet
 Kristdemokraterna
 Sverigedemokraterna
 Folkpartiet
 Pensionärspartiet
 Junilistan
 Något annat bättre parti som kommer snart
 Inte rösta alls, strejka på sofflocket

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards